Nis

Cizre Halk Eğitimi Merkezimizin web sitesi ile sosyal medya hesaplarımız üzerinden yaptığımız tanıtım ve duyurularla 2021 Eylül ayından 2022 Nisan ayına kadar kurumumuz tarafından 991 kurs açılmıştır. Bu kurslarımızda 8120 kadın ve 6645 erkek olmak üzere toplamda 14765 vatandaşımız kurslarımızdan faydalanmıştır.

Her zaman, Her Yerde, Herkes İçin Eğitim anlayışımızla tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz.

• Cizre Meslek Yüksek Okulundan gelen KPSS hazırlık kursu,

• Denetim Serbestlikten ve İlçe Jandarmadan gelen İlk Yardım Kursları,

• Cizre Müftülüğünden gelen Hafızlık Kursları,

açılması istekleri üzerine bu kurslar açıldı.

Nis

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz tarafından işbirliği yaptığımız kurumların yöneticilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yaratıcı düşünmeye yönelik akademik fikirleri ve deneyimlerini aktarmak için Girişimcilik Destek Masası Uzmanı Demir Çulhacı tarafından eğitim semineri verdik.

Kurumumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hayrettin Binzet tarafından, Usta Öğreticilerimize E-YAYGIN sistemi eğitimleri verdik.

Nis

Cizre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde kuaförlük kursu veren usta öğreticiler ve kursiyerler köy çocukları için kolları sıvadı.

2022 Yılı Etkinliklerin Planlanması İşbirliğil ve Koordinasyon Toplantısı

Ekm

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Reşit Sevgi'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ekm

Okumanın, yaşı yoktur❗

Okuma - Yazma Bilmeyen Kalmasın ✏️

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi'nin, himayelerinde başlatılan Okuma Yazma Seferbeliği bu sene de devam ediyor.

Eyl

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında 15 antrenör (usta öğretici) eşliğinde Cizre Halk Eğitimi Merkezimiz ile Gençlik Merkezi işbirliğinde 1000'den fazla çocuğumuza yüzme eğitimi veriyoruz.

Eyl

Her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerimize üniversiteyi kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.

Mezun öğrencilere yönelik ücretsiz kurslarımız bu sene de devam ediyor...

Eyl

Cizre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında açılması muhtemel kursların planlanması için

Kurum müdürlerimiz ve Adem koordinatörlerimizle toplantı gerçekleştirdik.

Toplantıda özellikle yoğun talep olan kursların ile arz ve ihtiyaca göre açılabilecek kursların durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya iştirak eden Kurum müdürlerimize ve Adem koordinatörlerimize Cizre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.

Eyl

Ücretli Kadrosuz Usta Öğretici İş Ve İşlemleri Tamamlandı.

1-31 Ağustos tarihleri arasında 2021-2022 eğitim öğretim yılı için kurslarımızda ihtiyaç halinde görev verilecek usta öğretici başvuru sürecimiz tamamlandı.

Eyl

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM İLK KAYIT ve KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 06 EYLÜL 2021 - 03 EKİM 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Nihai Olmayan Usta Öğretici Başvuru Komisyon Onay Listesi ve Sıralaması

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün konferans salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Reşit Sevgi, Müdür Yardımcısı Mehmet Aksoy,  Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hayretin Binzet ve usta öğreticiliğe başvurmak isteyenler katıldı.