Etiket Sonuçları: usta öğretici

Kas

Aile Okulu Eğitimlerimiz Devam Ediyor... Her biri birer anne birer baba olan ve aile olan Usta Öğreticilerimiz, Aile Okulu Eğitimlerinde bir araya geldi. Psikolojik Danışman Timuçin Sesli, Cizre Belediyesi Kültür Merkezi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda, aile yapısının olası risklere karşı daha korunaklı hale getirilmesi amacıyla toplamda 180 Usta Öğreticimize eğitim verdi. Eğitimleri ziyaret eden Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Reşit Sevgi ise Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüztarafından yürütülen Aile Okulu Projesi'ni önemsediklerini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti. Aile Okulu eğitiminde emeği geçen Psikolojik Danışman Timuçin Sesli'ye teşekkür ederiz.

Ücretli Kadrosuz Usta Öğretici İş Ve İşlemleri Tamamlandı.

1-31 Ağustos tarihleri arasında 2022-2023 eğitim öğretim yılı için kurslarımızda ihtiyaç halinde görev verilecek usta öğretici başvuru sürecimiz tamamlandı.

May

Farklı yerlerde, farklı alanlardaa vatandaşlarımız için kurs açmaya devam ediyoruz...

Ücretli Kadrosuz Usta Öğretici İş Ve İşlemleri Tamamlandı.

1-31 Ağustos tarihleri arasında 2021-2022 eğitim öğretim yılı için kurslarımızda ihtiyaç halinde görev verilecek usta öğretici başvuru sürecimiz tamamlandı.

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün konferans salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Reşit Sevgi, Müdür Yardımcısı Mehmet Aksoy,  Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hayretin Binzet ve usta öğreticiliğe başvurmak isteyenler katıldı.