Cizre Halk Eğitimi Merkezi

ŞAH MAH. ORHAN DOĞAN CAD. NO 50 CİZRE / ŞIRNAK
Vizyon
Yediden yetmişe, yaşam boyu eğitime inanmış tüm halka, nitelikli kaliteli eğitim verme konusunda lider bir kurum olmak. Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve gelistirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetistirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barisin, hosgörünün, karsilikli saygi ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
Misyon
Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek. Kültürümüzü yaşatmak ve geliştirmek, değişime açık ve yenilikçi olmak, bilgi ve becerilerimizi sürekli geliştirmek ve paylaşmaktir.
BEYAZ BAYRAK
Öğretim Şekli :